hungarianvirus

Terjedünk, mint a VíRUS!

Orbán Viktor lemondott? VÉGE! FIDESZ puccs? Titokban összeült a válságstáb!

Miközben a nemzetközi sajtó szétszedi a magyar “kőbaltás” diplomáciai blamázst, információink szerint a FIDESZ válságstábot állított fel. Keresik Orbán Viktor utódját!!!! Rádöbbentek a vezetésben, hogy Orbán skizofréniája olyan stádiumba került, amely alkalmatlanná teszi immár a felelős döntések meghozatalára. Nem véletlen Lázár János karrierjének tudatos építgetése sem. Lehet Ő lesz Orbán utódja! ( Polgári titkosszolgálatok máris Lázár zsebében!) Mindenesetre Orbánnak mindenképp vége, hiszen most bebizonyította az azeri gyilkos ügyével, nincs tisztában azzal, hogy eddig Ő volt az ország miniszterelnöke. Lehet betegsége egy más dimenzióba repítette, ahonnan már nincs visszaút! 

Vírus Európában: „demokratikus arculatú Orbán-diktatúra”

Ennek a vírusnak egyelóre nincs meg az ellenszéruma, de meglesz! http://wp.me/p2BNDT-4Z

“A skizofrénia veszélyes a környezetre, a beteg tévesen érzékeli a külvilágot. Közérdekű kérdés, hogy a miniszterelnököt kezelik-e valamilyen betegséggel?” Fotó: MTI

Ami a betegségét felerősítette! Orbán rosszul viseli, ha nem szeretik, söt egyenesen gyűlölik. Kettős személyisége ezt nem tudja feldolgozni, egy orvos szakértő véleménye szerint. A tünetek egyértelműek. És a gyógyszerek hatása is látványos! A képre kattintva megtekintheti a döbbenetes videót.

Budapest – Egy televíziós felvétel árulkodó módon mutatja azt, amiről Magyarországon már korábban is sokat beszéltek, de eddig csak rosszindulatú híresztelésnek hangzott: Orbán Viktor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll. A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak. Orbán Viktor az ATV híradójának felvételén a háttérben áll, és megdöbbentő szájmozdulatokat tesz, amilyeneket egészséges ember nem produkál. Egy ígéretesen indult karrier látványos kudarcának oka is lehet az a betegség, amelynek tünetei immár letagadhatatlannak látszanak, és amelyek alkalmatlanná tehetik vezető pozíció betöltésére. A felvétel után tisztázni kell a helyzetet, Orbánnak nyilatkoznia kell, hogy kezelés alatt áll-e vagy sem, és ha igen, akkor milyen betegséggel kezelik.

A múlt hét végén kirobbant Safarov-ügy magyar forrásaival, vetületével foglalkozik több nyugat-európai lap is, köztük a Der Standard és a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Előbbiben Paul Lendvai magyar származású ausztriai újságíró, az Orbán-kormány elszánt kritikusa azt írja: a magyar kabinet „otromba csapdába” esett. 

http://nepszava.com/2012/09/uncategorized/orbant-alkalmatlanna-teszi-a-betegsege.html

Félbolondok, félhülyék, félgengszterek kormánya: speciáális érzékkel rombolják az országimázst már két éve! Thank you idiots! A skizofrénia nem terjed pedig vírusfertőzéssel. Ennek ellenére egymásra találtak a kedves betegek.  Korábbi írásunk a képre kattintva:

Nem csoda, ha a külföldi sajtó is Orbán kapitális hibájától hangos

A Der Standard című osztrák lap Paul Lendvai vendégkommentárját közölte a Safarov-ügyről, melyben a publicista úgy fogalmazott: kétharmados parlamenti többsége és annak ellenére, hogy gyenge az ellenzék, Orbán Viktor meglepetésre egy „otromba csapdába” esett. Az azeri gyilkos átadásával a kormány „a nemzetközi kritika példátlan hullámát” váltotta ki, s „dilettáns és elhamarkodott” fellépésével szükségtelenül ártott a nemzet megítélésének – írta.

Most először még kormányközeli médiumok is kritizálják „a morális csődként” jellemzett kapitulációt Azerbajdzsán előtt – jegyezte meg. „Lehetséges, Navracsics igazságügyi miniszternek vagy Martonyi külügyminiszternek távoznia kell, hogy megszépítse Orbán súlyos következményekkel járó téves számítását” – vélekedett Paul Lendvai. Németországban a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív lap közölt beszámolót kedden az azeri kiadatási ügyről. Az újság nyomtatott változatában megjelent, Magyarország és Örményország vitázik című írás alcímében kiemelte, hogy „diplomáciai válság” alakult ki „egy gyilkos szabadon engedése” után. A szerző, Stephan Löwenstein bécsi tudósító az ügy hátterét ismertetve megjegyezte: a magyar kormány „megpróbálta mérsékelni a Safarov-ügyben Örményországgal keletkezett vita okozta károkat”.

http://hetivalasz.hu/itthon/orban-viktor-otromba-csapdaba-esett-54149

HETI VÁLASZ

Itt a bizonyíték! Orbán Viktor nárcisztikus személyiségzavarban szenved! Szakértők elemezték a “Viktátor” minden mozdulatát, egyéniségét. Régebben gurult el a gyógyszere! Orbán-nyelvgaléria

Már a 2011 márciusi rendkívüli EU csúcson is kifittyedt a nyelve! A BLIKK akkor még csak azt írta: “Orbán nem vette észre, hogy már fotózzák!” – az “Így öltött nyelvet Orbán” című cikkükben. Katt a képre…

 Friss : Lehet, Orbán személyiségzavara, magassága miatt alakult ki? 

Orbán mégsem Mini-Viktátor? Valóban a méret a lényeg? A Guardian tornasorba állította a politikusokat

Hungarianvirus: http://wp.me/p2BNDT-hw

Rémusz Bácsi

88 comments on “Orbán Viktor lemondott? VÉGE! FIDESZ puccs? Titokban összeült a válságstáb!

 1. Irene Horvat
  2014-11-10

  Sose volt 1 évben 13.honap.csak 12-ő.Szép volt jó vólt de nem volt sose egy évbe 13 hónap. Mi van a 3 milliárd magán nyugdijjal,? azt miért nem keresed,az aembereké volt.A 13.havi fizetés,nyugdij állam kasszába tartozó volt,

 2. Névtelen
  2012-12-26

  Egyre több és több a munka nélküli pénztelen ember ! Mi lesz Miniszterek ?

 3. Névtelen
  2012-12-04

  Még több mint két év vissza van az újra választásig ! De az Orbán Viktornak már most azon jár az esze , hogy mi ként tudna csalni majd , hogy ő nyerje megint meg a büdös valagával a bársony széket. Az helyett hogy munka helyeket teremtene , mert a nagy része az embereknek már éhezik a pénztelenség miatt . Rossz rágondolni hogy milyen Karácsonyi ünnepeket él majd át sok család az üres asztalnál. Azt kívánom , hogy a kormányfőnek akadjon meg az ünnepi sült pulyka a torkán és fulákoljon meg.

 4. Névtelen
  2012-10-25

  Orbán ki nyalhatja kedves híveinek egyenként a seggét másod percenként 100 nyelv csapással. Úgy látom a videón hogy van gyakorlata ” benne ” ! – Utána pedig a kedves hívei következzenek , nyalják az övét , ne hogy ki essenek a gyakorlatból .

 5. Névtelen
  2012-10-24

  150.000 birka a birka menetben ! Sokan nem is tudják hogy miért is mentek menetelni, és nem érik fel a kevés eszükkel ,hogy megint magas lóra ültették ezzel a Magyar birkák fő juhászát . Nesze nektek béke birka menet : most lesz még majd hadd el hadd ! Ilyen csomag , olyan adó ! – Ez kell ? Most megint kaptok egy adagot a nyakatokba . A menettel hiába nyaltatok . – De csak tűrjetek mert birkák vagytok , talán még bégettetek is út közben .Csak az a baj , hogy ennek a bégetve le járt utatoknak sok ember esik áldozatul ! – Nagy hülyék vagytok az biztos !.

  • Névtelen
   2014-12-05

   Te mit tudsz?

 6. Névtelen
  2012-10-23

  2012 október 23 ! Megtörtént az Orbán-Fidesz melletti Magyar birka nép menet ! Folytatódhat tovább a Magyar birka nép nyúzás ! Ezek után már : Segíts magadon , a jó Isten is meg segít . Mert a hazugok hazudnak tovább , és Magyarországot lábbal tiporják tovább ! Ez kellett , most húzd az igát tovább !

 7. Névtelen
  2012-10-19

  Orbánban aztán tényleg bízhattok ! Amink 8 év után kicsi maradt , azt most Orbán 2 év alatt mind el vette ! Padlás söprés következik még két évig mint a Horthy időkben. Orbán neve hallatán már most sokan köpködnek . A nép soványodik , szegényedik , se munka , sem kenyér . Orbán hízik mint a disznó , gyarapszik a vagyona .Már fél Magyarország az övé . Fidesz barmok vakok vagytok ? Nem láttok ? Hát akkor éltessétek ,csókoljátok körbe ,nyaljatok be neki , és dögöljetek éhen ha nektek így jó!

 8. Névtelen
  2012-09-23

  A Gyurcsány vezéretek aki elvette a 13. havi bért, a 13. nyugd. bemondása szerint lopott, hazudott. Ez a Ti Vezéretek. Csak Orbánban lehet bizni.A 8 évet és a 20 évet elvette az életünkből az MSZP-tek.

  • Katona MArika
   2013-11-29

   Nem Gyurcsány vette el a 13.-havi, juttatásokat, hanem Bajnai . Különben egy kutya, mind a kettő !!!!

   • Márta
    2014-07-28

    Nagyobb a abj 13. havi nyugdíjnál. A bal, hiogy a fidesz ellopta a 3000 milliárdot, ami ugye az emberek magán nyugdíj megtakarítása volt. Akkor miről hablagyoltok fideszesek? Más már nincs a tarsolyba? Persze, mert mindent elloptak a fideszesek, amit lehetett eddig, választás után meg a maradékot is.

  • Névtelen
   2014-11-17

   Sajnos és csak egy olyan naptárt kaptam az ápiszban ami 12 hónapos.Segits
   légyszives, hol vettél 13 hónapból álló naptárt.Vennék én is. :-)

 9. Névtelen
  2012-09-23

  Egyszerűen röhej. Vannak, akiknek az sem számít, hogy kiderül, hogy hülyeséget terjesztenek. Lájkoljátok csak nyugodtan, más már nem maradt nektek… :))))

  • hunleonidas
   2012-09-23

   Ez igaz….csak még pár nap…Nyugi kedves fórumozó…..téged is szeretünk! Ha jön a rendszerváltás tagadd le, hogy narancsos a lehelleted.

  • Névtelen
   2013-11-29

   Mi az nem mered kiírni a nevedet? Mitől félsz Anonymous?????? Véleményed van, neved nincs????

 10. Névtelen
  2012-09-18

  Ez a csürhe , mert annak lehet Őket nevezni , amiért így szét rombolták Magyarországot , és le szegényítették a népét , hát nem a Parlamentet használni érdemelnek ha nem a disznó ólban a helyük ! Kivétel nélkül mind egy szar keverő büdös disznó .

 11. Névtelen
  2012-09-18

  Tényleg javaslom ennek az országromboló kormánynak ” Édes fiúkák. Tényleg menjetek a picsába.”

 12. Névtelen
  2012-09-15

  Simi ! – Te most itt ijesztgetsz minket ? Nem szabad a véleményünket le írni , ha nem inkább haljunk meg csendesen ? Aki nem Fideszes annak félni valója van szerinted ? De nagy hülye vagy ! El tüntetnek ? El tünteti az édesanyját aki meg szülte . Nem sok ideje van már királyosdit játszani az elme hibás fejével ! – Neki lehet félni valója amikor az el számoltatásra sor kerül . Ő sem fogja meg úszni . A következő négy évben megint hatalmaskodni akar Magyarország felett azért hogy ne derüljenek ki a sok mellé nyúlkálásai .- De ki fog derülni minden ! – És hamarosan ! És fizetni fog mindenért .- Már mint hogy : le fogják köpködni , és ennyi !

  • Névtelen
   2012-09-17

   Evvel csak az a baj, hogy ha el is takarítják ezt a tolvaj majmot, marad még jó pár a helyén. Az egész csürhét kellene kilapátolni onnét.

 13. Simi
  2012-09-13

  Ez még csak a kezdet ! Még nem tudjátok mi az hogy rosszul élni! Majd rájöttök hogy bár ki is vezeti ezt az országot, nem az irányítja ,hanem a “Muszály”!Az országban 2évvel ezelőtt a szavazók többsége azért szavazott a FIDESZ-re ,1 mert bennük bízott,2a többi pedig azt mondta mindegy csak ne ezek a rohadtak maradjanak! Kicsi az esély arra hogy valamelyik párt letudja váltani ezt a kormányt mert 1MSZP-s nem csinál rendszer váltást, de 860000-sem MSZP-s szavazók száma.Ebből még nehezen lesz 2.600000-ennyien szavaztak a FIDESZ-re.Törődjetek bele bárki is kormányoz csak rosszabb lesz !Mert a magyar nép mindig mástól várja hogy a sorsa jobbra forduljon de keveset tesz érte !Mindenki saját szerencséjének a kovácsa.Hogy a sorsotok jobbra forduljon tegyetek érte! Mert ha sokszor írtok ilyet a miniszterelnökről egyszer csak eljön értetek a Kókó és elvisz.! Ilyen sértésekért még a civil ember is be sokal! Aki nem hiszi írogasson még , és egyszer csak baleset éri!

  • Névtelen
   2012-09-14

   10000000 embert nem ölhetnek meg egyszerre:)

  • F. László
   2012-09-15

   Egyetértek “Sírni”-vel (az utolsó 3 mondata kivételével) és Hofi Gézával, aki szerint a világon az észt osztoták el a legigazságosabban. Mindenki azt hiszi, hogy az észből neki több jutott, mint másoknak. Nagyon sokan azonban a javakból is többet kérnek a jelenleginél.. Ezt mostanában csak mások rovására lehet megoldani, mert ebben az országban kevesen dolgoznak, s ők sem tudnak már többletjövedelmet termelni. A határban sok a parlagföld. Munkaként, lehetne megművelni, kertészkedni, állatokat tartani, nem csak az állami támogatásért harcolni. Lehetne beteg, idős embereket gondozni, van aki megfizetné. Aki a kemény munkát kipróbálja, annak egy ideig nem lesz kedve firkáli. Vagy ha mégis, akkor konkrétan írja meg, hogy ki, hol és mivel tegyen többet a nagy kalapba, hogy legyen mit szétosztani. Nem az értéktermelő, max. 1,5 millió embert kellene tovább terhelni, hanem a sokszázezres munkanélkül szerzett jövedelmeket.

 14. Névtelen
  2012-09-12

  Igen ! – Az igaz hogy Vona Gábor nagyon el tudja mondani , hogy mi kell a népnek az biztos tuti ! – Ugyan ilyen szépen el mondták az előzőleg meg választott kormányfők is . Utána le kakilták az ígéreteket , és azért vagyunk itt ahol vagyunk ! – A Vona ugyan ezt csinálná szerintem ha hatalomra jutna . – Egyik kutya , másik eb !

 15. Névtelen
  2012-09-12

  Szerintem Vona Gábor lenne jo miniszternek

  • Névtelen
   2012-09-18

   Egy frászt!
   Isten MENTS!!!!

 16. Erzsébet Anna Margit
  2012-09-12

  Lázár a gazdag nagybácsitól kap mindent, álliította interjujába Csak bizottsági tag volt itt-ott, s vagy megjelent vagy nem. De az apanás járt ?Vagy nem ! Milyen munkát végzett, beszél, beszélt, ha kellett,ha nem !? Nem tudhatom.

 17. Névtelen
  2012-09-11

  Viktóriónk annyira öntelt lett már , – legszívesebben azt látnám, hogy a nyelve le lógna a a seggéig , és azzal nyalná ki saját seggét , percenként 100 nyelvcsapással – önszeretetből . – Utána pedig következnének a parlamenti képviselői akik mindenre bólógatnak !

 18. Ki tudja?
  2012-09-10

  Azért örülök neki , hogy Ilyen sok időd volt kitalálni ezt a tucat marhaságot?
  Fizettek érte vagy társadalmi munkában TROLL-KODSZ?
  Bár még azt is eltudom képzelni , hogy a keuedbe adták a szöveget , hogy : droid ! Ezt másold fel!
  Nem gondolom , hogy e csoffadt aggyal tudatában vagy , hogy a nemzetközi sajtó mit ír M.o.-ról.
  Szerintem örülsz , ha azt az újságpapírt tudod olvasgatni ami otthon az árnyékszéken seggtörlésre van elő készítve:) vagy a képed ùjság lapjai azok is?…..
  Vedd be a gyógyszered , és ne szívd el a levegőt az értelmes emberi lények elől.
  Te Troll face!

 19. szabó
  2012-09-10

  Az kurvára nem szűcs attila

  • hunleonidas
   2012-09-10

   Lehet, hiszen az Index.hu is cáfolta…mi a Facebookról vettük át az infót, amit mások megerősítettek. Ki tudja, ezek után?

 20. Névtelen
  2012-09-09

  mekkora egy hülye vagy öcsém!
  mega-gratulációim!:)

  • Jozef Urpesz
   2012-09-10

   Ez az egész ország maga egy pszichiátriai klinika nagyon előre haladott stádiumban vannak az Újságírók ,Politikusok ,bűnözők és bűn üldözök aki még egészséges,azok az egyszerű állampolgárok,ők talán még megtudják menteni a hazájukat!!

  • hunleonidas
   2012-09-10

   Köszönöm kedves értékelésed…lehet, de ha a FIDESZ vezérkart kérdezed, nem véletlen a hír! De ha te jobban tudod……mesélj!

 21. Névtelen
  2012-09-07

  A fel puffadt arcával , a vér eres szemeivel , a ferde hamis mosolyával tényleg úgy néz ki Viktórió min ha beteg lenne . Esetleg sok gyógyszert szed , vagy sok alkoholt iszik , vagy mi a baja ? De hogy nem egészséges az biztos . Na ugye ez minket hidegen hagy mert Őt sem érdekli , hogy ki döglik meg és ki se . De akkor takarítsa már el valaki a bársony székből , és menjen gyógyuljon ki a bajaiból .

 22. Névtelen
  2012-09-07

  Istenem, de rég olvastam ekkora sületlenséget :DDDD (egy pszichiáter)

 23. Névtelen
  2012-09-06

  Egy kutya ! Orbán miért bontott kordont ? Miért gyújtogattak? Az nem a hatalom hiány betegsége volt?

 24. Névtelen
  2012-09-06

  Bajnai ,Áder , Lázár , Matolcsy , Orbán , és még sorolhatnánk . . – el ezekkel ! – Nép nyúzók ! Ha még 2 évig előfordulnak , anyagilag ki nyírnak mindent , és mindenkit Magyarországon , – Egy nagy cigánytelep lesz Magyarországból !

  • Névtelen
   2012-09-14

   Bezzeg a Vezető élne…..

 25. Juci
  2012-09-06

  Én azt is hallottam, hogy a Szent Korona egy energiagyűjtő rendszer. Arra méltó ember fején megsokszorozódik az erejük, de méltatlan ember fején pusztítani képes. És Vitya felpróbálta…

 26. Névtelen
  2012-09-06

  Felebarátaim!
  A fent leírtak mind mind hazugság,és megrendelésre van világgá hintve!!!
  Ne dőljetek be a sok sunyi,simlis, megrendelésre, és irányított, betanított munkás,szenzációhajhász, bérfogalmazó, felelőtlen, {alkoholista,aljzószerek hatása alatti mámorba vergődő, emberi mivoltából kivetkőzött , bajkeverő,ellenséges!!!} FIRKÁSZOKNAK! Majd ha egyszer itt is megtörténik a valódi Rendszerváltás?ami már nagyon régen aktuális,és a TIZEDELÉS!{ a kilenc firkászt a bányákba, kenyéren vízen dolgoztatni napi 16 órát!!!} A tizedik majd tudja a tisztességet,és az emberi méltósághoz illően normálisan,csakis a konkrét tényeken alapuló igaza közölni!Mindezt Fejvesztéstől fenyegetve a tartalom valódiságáért!!! Ja és mind ezeket normális átlag fizetésért!!! Addig is jobbulást firkászok, és önként lehet jelentkezni,elvonóra,gyógykezelésre, a rendszeres edzésre járást igazolni!!! mert ez majd enyhítő körülménynek számít az elszámoltatásnál!!!
  Érintettek lehet CSAHOLNI !!!
  Zengő Zivatar.

  • Névtelen
   2012-09-06

   Te is szarsz mi? :)))

   • Névtelen
    2012-09-06

    Igen a szájadba!!és a hozzád hasonlóékba!!!Jó étvágyat bubu!

  • Névtelen
   2012-09-06

   A “Tizedelés valóban aktuális. Úgy gondolom veletek lehetne kezdeni.

  • Névtelen
   2012-09-28

   Ez a FIDESZ demokrácia ? Isten ments tőletek is !

   • hunleonidas
    2012-09-30

    Kinek a megrendelésére drága ember? Ez a FIDESZ-es érvelés mindarra, amit tesztek? Tünkre minket, a hazánkat, az embereket? Buta zombik! És megrendelésről beszélsz te kedves kommentelő. Látod ki sem törlöm, mert ez a demokrácia, tudod, szólás szabadság…Ami nektek nem tetszik! Én is szeretlek!…Rémusz Bácsi

 27. Névtelen
  2012-09-06

  Te jo eg, ennyi baromsagot hogy tudtok osszehordani??

 28. tisztelthölgyeimésuraim
  2012-09-06

  Orbán az ajkait, a többiek a s@ét nyaldossák. Fidesz munkamegosztás.

 29. Névtelen
  2012-09-06

  VIKTOR EGY ELMEBETEG, SEGÍTENI KELL, HOGY ÁZSIÁBA ÉLJEN!

  • Névtelen
   2012-09-06

   Mi van veletek emberek???Mindig csak sírtok,nektek senki sem jó!!!Menjetek el dolgozni és ne a sebeiteket nyalogassátok!!!Otthon a gépnél könnyű fikázni mindenkit!!!Mióta az eszemet tudom csak sírtok!!!!SZÁNALMAS!!!!

   • Névtelen
    2012-09-06

    Ez így igaz! Mindenki vezető akar lenni csak dolgozni nem szeret senki!!! De irigykedni azt tud a magyar nép azokra akik haladnak.Azt persze nem látja senki hogy hajnalban mennek, későn este érnek haza a munkából, ezért van a szép autó és a szép ház!! Mindenkinek van lehetőség csak nem veszi észre, könnyebb a sebeket nyalogatni a gép előtt.

   • Névtelen
    2012-09-14

    Igazad van, csak nem mindegy mennyiből kell megvenni. Havi 72000Ft -ből, vagy havi 3400 Euro -ból.

 30. Névtelen
  2012-09-06
 31. Névtelen
  2012-09-06

  Máig igaz a közmondás: AKI MÁSNAK VERMET ÁS, MAGA ESIK BELE!

 32. Kovacs Anna
  2012-09-06

  Nem lep meg, egy kicsit sem…Normális, épp eszű ember ennyi baromságot nem tudott volna kitalálni! Ehhez valóban súlyosan “betegnek” kell lenni. Ha érző lény lenne, tán még sajnálnám is…

 33. Névtelen
  2012-09-06

  Emberek! Megdöbbenve olvasom, hogy még van aki választani akar ebben a rendszerben. Nem veszitek észre, hogy mindegyik parlamenti pártot ugyanaz a háttér irányítja? Nem veszitek észre, hogy a pártok nem oldanak meg semmit? nem látjátok, hogy ha változást akartok akkor fel kell állni a karosszékből és magatoknak kell megoldani a problémát?

  Nevtelennel értek egyet, hol a szart, hol a fost választja meg a nép, ha most ezek elmennek ezek a fosok, választjuk helyette a szart. De ennél már csak jobb ötlet, ha valaki külföldiekből álló szakértő kormányt akar. 1989-ben lett el cseszve nem lett volna szabad hagyni ezt, akkor kellet volna egy megtisztulásnak lennie, és tudomásul venni, hogy sem a vezetők, sem az alkalmazottak nem lophatnak büntetlenül, még az állam tulajdonát se, ami ugye a népé, a nép dolgozott meg érte.

 34. Visszajelzés: Itt a bizonyíték! Orbán Viktor nárcisztikus személyiségzavarban szenved! Szakértők elemezték a “Viktátor” minden mozdulatát, egyéniségét. Régebben gurult el a gyógyszere! Orbán-nyelvgaléria « hungarianvirus

 35. Visszajelzés: Itt a bizonyíték! Orbán Viktor nárcisztikus személyiségzavarban szenved! Szakértők elemezték a “Viktátor” minden mozdulatát, egyéniségét. 2002-ben gurult el a gyógyszere! Orbán-nyelvgaléria « hungarianvirus

 36. jaja
  2012-09-05

  Ki ez az agyatlan,aki ilyen baromságokat kitalál..sok abnormális…

  • Névtelen
   2012-09-07

   Ez nem kitaláció. Ez a valóság, a legnagyobb “viccmester” ….

 37. Névtelen
  2012-09-05

  Bárki lesz akkor is lassú nép irtást csinál azért veszik el a rokkant nyugdíjat olyantól aki végtag hiányos vagy 2 -3 infarktusa volt

 38. Névtelen
  2012-09-05

  Lázárnál legalább akkora a baj “ott” … még csak az hiányzik !!! ???

 39. Névtelen
  2012-09-05

  Emberek! Megdöbbenve olvasom, hogy még van aki választani akar ebben a rendszerben. Nem veszitek észre, hogy mindegyik parlamenti pártot ugyanaz a háttér irányítja? Nem veszitek észre, hogy a pártok nem oldanak meg semmit? nem látjátok, hogy ha változást akartok akkor fel kell állni a karosszékből és magatoknak kell megoldani a problémát?

 40. Péter Salánki
  2012-09-05

  Valóban skizofrén, nekem van ilyen gondozottam, ő is ezeket a száj és arc tüneteket produkálja.

  • Névtelen
   2012-09-06

   Közeli családtagnak voltak hasonló tünetei, amikor depresszió elleni gyógyszert kezdett el szedni.

 41. Névtelen
  2012-09-05

  Vélemény?
  BUMM A FEJBE!!!!

 42. Névtelen
  2012-09-05

  Nem tudom ki lenne az a személy,akit meglehetne választani,én nem tudnék választani közülük.A hatalom vágy ami hajtja őket,itt a bizalom elfogyott,nem mondtak igazat,titkolóztak,korupt volt szinte mindenki,tönkre tették az országot,és még világ a világ,ezt helyre többé nem hozzák,sajnos a nagy pénz hajsza ide vezetett.Igérnek mindent,addig míg meg nem választják őket,utánna,úgy csinálnak,mintha améziások lennének,nem emlékeznek,de ez a legjobb válasz.Tehát a bizalom elveszett,nagyon nehéz lesz vissza szerezni,ha egyáltalán vissza lehet,Érdemes elgondolkodni!!

 43. Névtelen
  2012-09-05

  Évekkel ez előtt Gyurcsányt választották Orbán helyett . Akkor bolondult meg Orbán , Németországban 3 hónapig kórházi phszihiátriai kezelés alatt állt . Akkor pattant meg a fejében valami , és az óta tart a Magyarok elleni gyűlölete is . Nem tudja el viselni , hogy cigánynak született , most kiéli a cezaró mániáját , uralkodik a Magyaron – Istennek képzeli magát. Nincs tisztába a döntéseinek következményeivel . Hozza meggondolatlanul az új törvényeket . – Nincs tisztában önmagával sem ! – Hogy lehet egy félember – egy beteg ember aki gyógyszerfüggő , – Miniszterelnök , 10.000.000 ember életének tönkre tevője ?

  • Névtelen
   2012-09-05

   Ez így igaz!Akkor történt vele valami,képtelen volt elfogadni na helyzetet,h bukott!!

  • Névtelen
   2012-09-06

   Es itt lep eletbe Hofi Geza kabareja: Mi a kulonbseg Isten es Orban Viktor kozott? Az, hogy Isten nem akar Orban Viktpr lenni!

  • Névtelen
   2012-09-06

   Van konkrét bizonyítékod???Ezért a vagyonodból kiperelhetne az Érintett!Vagy most jöttél a kocsmából, a klubodból jól értesült-KÉM?!!!!! Gyógyulást!

   • katalin952
    2012-09-06

    milyen könnyű a pálya széléről fújni a sípot! a betegsége is csak találgatás és tényként fújja boldog-boldogtalan.tévedések elkerülése végett, nem értek egyet nagyon sok mindennel, de az ő helyében, a gazdasági világ válság állapotában, lenne-e valaki, aki aki különbben végezné azt a munkát? tét nélkül könnyű hibát keresni és találni. azt mindenki elfelejti, hogy a csőd széléről rángatták vissza az országot és próbálnak mindent megtenni azért, hogy ne legyen ettől sokkal rosszabb. azt sem kell elfelejteni, hogy a nagytőkének az a célja, hogy kint és bent is viszály legyen, mert akkor birka módján el lehet bánni a magyar néppel. ne acsarkodjunk, hanem mindenki tudása legjava szerint végezze a dolgát és ha van jobb ötlete bármivel kapcsolatban, meg van annak a helye, ahova el lehet juttatni és nem csak kritizálni az elvégzett munkát. meg kell tanulnunk, hogy összefogással sokkal többre jutunk, mint széthúzással!

   • Névtelen
    2012-09-06

    hülye pöcs, nem látsz a szemedtől ?

   • Névtelen
    2012-09-08

    Katalon 952 Gazdasági világválság? Különb módon megoldani a problémát? Egyetlen probléma van, hogy Orbán Viktor kizárólag a már egyébként sem gazdag emberektől, családoktól vette el a pénzt. Ugyanis mi lassan éhen halunk, ámbár ez sokakat nem zavar. HOzzá teszem becsületesen dolgozom, még másodállást is vállalnék ha lenne, két gyereket nevelek . Csakhogy a kereset semmire sem elég, kifizetem a rezsit , utána pedig 10-től csak nézek…

   • Névtelen
    2013-05-25

    Hülye vagy ! Nincs pénz kocsmázni , és klubozni amióta a rendszerváltás leszegényesítette a Magyarokat. Az orbàn művekre gondolok.

 44. Névtelen
  2012-09-05

  Névtelen: Teljesen egyetértek…… csöbörből vödörbe!

 45. AzAzel666
  2012-09-05

  Aha. Átvertek. Ugyan…Ennél nincs mélyebb. Egy normális ember nem ad ki pénzért egy sunyi, alattomos gyilkost. Csuti beteg (régóta az), Mennie kell. Gyógyuljon meg, töltsön időt a családjával. Mentálisan terhelt egyén ne legyen egy ország szinte korlátlan hatalmú ura.

  • Névtelen
   2012-09-23

   Az nem normális aki hülyeségeket állit Orbán Viktorról. Az az agyament psychopata Gyurcsánt néz és bandáját. Az országot tönkrevágták 8 év alatt ami be is vallott. Még ez sem elég a bal oldalnak. MSZP koaliciót már a börtönben alakíthat.

 46. Egy drukker.
  2012-09-05

  Orbán normális, az azeriek átvertek bennünket!

  • Névtelen
   2012-09-05

   Sajnos nem úgy látszik!A vezéred igenis beteg!!Viszont szurkolj neki és legalább a csapatának Felcsúton!

 47. Névtelen
  2012-09-05

  Ez tuti kamu,

 48. Névtelen
  2012-09-05

  Nem hiszem! Orbán önként soha nem fog távozni! Hacsak nem viszik……

  • Névtelen
   2012-09-05

   Csak ne a Lázárt! Az az ember egy hatalom éhes,és ő sem volna jobb mint Orbán!

  • Névtelen
   2012-09-23

   Gyurcsány távozott, pedig teljesen alkalmatlan, amit Ő is bevalott mégis a porondon van.A 8 év alatt loptak, csaltak. Elvették a 13. havi nyugdijat, és a 13. havi bért. Teljesen tönkretették az országot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Information

This entry was posted on 2012-09-05 by in Uncategorized.

Navigáció

Hungarianvirus: Állami visszaélések és koncepciós ügyek, Wikileaks-stílusban!

Impresszum: Főszerkesztő: Hunleonidas Szerzők: Rémusz Bácsi és csapata. Kiadó, hirdetésfelvétel:Yellow News Kft. Levelezési cím: 1107 Budapest, Üllői út 130./2. fsz. 2. Célunk: A hazai elhajlott, cenzúrázott médiahírek és események valósághű bemutatása.

Hungarianvirus: Statisztika

Támogatóink: Értelmesen gondolkozó magyar emberek. Ellenzéki FACEBOOK csoportok, több, mint 5oo.ooo taggal. 88% hazai, és 12% külföldön élő olvasó! 3 hónap alatt 145.OOO látogató. Napi átlag 2.OOO hírolvasás. Olvasóink fele a google search és a Facebook oldalakról érkezik. KÖSZÖNJÜK

Hungarianvirus

Lesz még egyszer… Hej a magyar égen sok a felhő De a magyar viharban is felnő Lesz még egyszer szép a világ Lesz még magyar köztársaság Hej az idő eljő…!

15O Ellenzéki FACEBOOK csoport: "Hej a magyar égen sok a felhő, De a magyar viharban is felnő, Lesz még egyszer szép a világ, Lesz még magyar köztársaság Hej az idő eljő…!

Gondolat - Kanadai Magyar Magazin

Just another WordPress.com weblog

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Hírek, politikai elemzések, geopolitika: nif.info(at)gmail.com

eVitae

Nem mondhatom el senkinek

Üllői út 129

Hírek Ferencvárosból

szendamondja

"Két végtelen van a Világegyetemben, az Idő és az Emberi Ostobaság" - A. Einstein

hungarianvirus

Terjedünk, mint a VíRUS!

Canadian Hungarian Democratic Charter

Kanadai Magyar Demokratikus Charta

Hungarian Spectrum

reflections on politics, economics, and culture

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

Csatlakozz a 66 követőhöz

%d blogger ezt kedveli: